Blogg

Kommer blogga härifrån nu! Kanske startar upp denna blogg vid ett senare tillfälle. Glöm inte att besöka den nya bloggen!

Sergio TacchiniParfymen Sergio Tacchini - Best följde me di senaste numret av Solo. Jag blev helt förälskad i den och har kollat runt lite på internet men inte hittat någon affär där man kan köpa parfymen.. så nu frågar jag er läsare; Vet ni vart man kan köpa denna underbara parfym?

Penn Badgley och Blake LivelyHär har ni (enligt mig) kändisvärldens absolut sötaste par just nu! Gossip Girl-stjärnorna Penn Badgley och Blake Lively.

Lauren ConradLauren Conrad äger många snygga kjolar. Bland annat den här i en superhärlig röd färg. Jag gillar Lauren's stil för att den är så himla enkel men samtidigt snygg.

Vad tycker ni om Lauren Conrad's klädstil?

Shwayze ft Cisco Adler - Buzzin


VogueLovely! Mary-Kate Olsen och Margherita Missoni.

StylistaI höst börjar The CW sända en ny realityserie vid namn Stylista. Kolla på trailern ovan och lämna en kommentar om vad ni tycker om serien!

Är det något ni kan tänka er att kolla på?

Lauren ConradJag gillar bilden ovan på Lauren Conrad jättemycket. Visst är den snygg? Den är från en artikel om The Hills som var med i Entertainment Weekly. Omslaget är klockrent tycker jag, passar verkligen in med kameran mitt i ansiktet eftersom hon säker känner så ibland när hon filmer The Hills.

Britney SpearsEnligt Aftonbladet så ska Britney Spears få en egen realityshow i tv. Kamerona ska följa henne var hon än går och filma både bra och dåliga stunder i hennes liv. Tanken är att denna show ska visa att Britney är på väg tillbaka och har lagt alla tidigare problem bakom sig.

År 2005 hade Britney Spears och ex-maken Kevin Federline en egen show tillsammans ”Britney and Kevin: Chaotic”.

Vad tror ni om att hon ska ha en egen realityshow? Bra eller dåligt för karriären?

Sämre väder

Eftersom det inte ser ut att bli något kanonväder idag så tänkte jag slänga in lite blogginlägg som jag inte hunnit!

Vad ska ni göra idag?

Mer kommer!

Jag har en mapp på datorn med bloggmaterial så jag har saker på gång som jag ska skriva om i bloggen. Men idag ska jag passa på att sola i det fina vädret, så om det blir någon bloggning så blir det på eftermiddagen/ikväll!

RSS 2.0